BROEMRITTEN

Papegaailaan 7, 2566 XP Den Haag, tel. 070 - 3234187, vvndenhaag@telfort.nl

    Quick Links

 

 • www.rij-rietveld.nl

 • Een unieke kans voor iedereen die wil weten hoe hij of zij ervoor staat en voor diegenen die graag hun theoriekennis willen bijschaven!

   

   

   

   

   

   

    

  BROEM of Rijvaardigheidsritten

   

  Programma onderdelen:

   

  • Rit met de rit-adviseur

  U gaat met uw eigen auto een rit maken, de adviseur bespreekt met u na afloop wat u goed, en wat u fout deed.

  • Theorie workshop

  Een ervaren theorie instructeur behandeld tijdens dit uur de nieuwste verkeersregels tijdens een dia-vragen sessie,  en beantwoord al uw vragen.

  • Ogen-, reactie en gehoortest.

  Tijdens dit uur rouleert men bij een ogentest bij een gediplomeerd opticiën, de gehoortest van Beter Horen en de reactietest van de VVN-medewerker.

  • Eigen bijdrage € 15,00

  Kijk naar hoe het kan zijn bij onze collega's uit Hillegom:

  http://youtu.be/lTNR2Va5Ehw

  Locaties:

   

  Najaar 2013:

   

  • Rijswijk

  De rijvaardigheidsritten worden gehouden in De Schilp, Schaapweg 4 in Rijswijk op donderdag 6 november 2014. Keuze tussen ochtend of middag: aanvang 10.00 of 14.00 uur.

  Duur van het programma is 3 uur.

   

  • Voorburg/Leidschendam

  De rijvaardigheidsritten worden gehouden in Wijkcentrum Essesteijn,

  Elzendreef 10 te Voorburg op Vrijdag 21 november 2014.

  Keuze tussen ochtend of middag: aanvang 10.00 of 14.00 uur.

  Duur van het programma is 3 uur.

   

  • Westland

  De rijvaardigheidsritten worden gehouden in De Leuningjes,

  Julianastraat 49 te Poeldijk op woensdag 5 november 2014.

  Keuze tussen ochtend of middag: aanvang 10.00 of 14.00 uur.

  Duur van het programma is 3 uur.

   

  • Wassenaar

  De rijvaardigheidsritten worden gehouden in Cultureel Centrum de Warenar, Kerkstraat 75 te Wassenaar op donderdag 20 november 2014.

  Alleen de ochtend:  aanvang 10.00 uur.

  Duur van het programma is 3 uur.

   

   

   

  Aanmelden

  vvndenhaag@telfort.nl

  of per post: Papegaailaan 7 , 2566 XP Den Haag

  o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en email adres.

  Betaling € 15,00 ter plekke ŕ contant.

   

    

    

    

  Copyright ® 2003 CompanyName.com

   

  Waarschijnlijk heeft u al vele jaren uw rijbewijs. Maar dielange ervaring is zowel uw vriend als uw vijand. Ongemerkt sluipen er namelijk routines in uw rijstijl en daarmee soms fouten. Wegen en kruispunten zijn ingewikkelder geworden en verkeersregels veranderen of zijn veranderd. Daarbij komt nog dat het verkeer veel haastiger en jachtiger is geworden. Aan het verkeer deelnemen betekent meer dan ooit: concentreren, letten op wegverloop, borden, verkeerslichten en andere weggebruikers, snel reageren.

  Al bent u nog zo vitaal, verschillende lichaamsfuncties gaan met het verstrijken der jaren bijna ongemerkt achteruit. Dat is niets bijzonders. Integendeel, het is een volkomen normale zaak, waar niemand slapeloze nachten van hoeft te hebben. Het vervelende is wel, dat het juist om die functies gaat, die van groot belang zijn in het hedendaagse verkeer. Goed zien en horen, uw concentratievermogen en reactiesnelheid zijn voor u als weggebruiker belangrijk.

  De rijvaardigheidsrit 50+: Een interessante aanbieding.

  Het zal duidelijk zijn, dat het nooit kwaad kan van tijd tot tijd uw rijvaardigheid onder de loep te nemen. Dat geld natuurlijk voor iedere automobilist.

  Speciaal voor 50-plussers organiseert het stadsgewest Haaglanden rijvaardigheidsritten georganiseerd. Dit initiatief wordt ondersteund door het samenwerkingsverband BROEM (BReed overleg Ouderen En Mobiliteit) van de ANWB, Bovag en Veilig Verkeer Nederland VVN. In een ontspannen sfeer kunt u uzelf eens testen en bovendien een serie deskundige adviezen krijgen van speciaal voor BROEM opgeleide rij-instructeurs.

  U krijgt adviezen waarmee u echt uit de voeten kunt en waarmee u vaak ongemerkt ingeslopen fouten in uw routine kunt verbeteren. Voor de goede orde: het gaat niet om een herexamen en u hoeft geen angst te hebben voor instructeurs die uw rijstijl proberen te veranderen en evenmin wordt er schoolmeesterachtig op regels gehamerd.